Välkomna till min träningsblogg

Jag är en glad och sprallig tjej på 19 vårar. Efter att jag tog studenten i början av sommaren har jag jobbat på ett litet café i min hemstad på den soliga östkusten. Det har varit en fullspäckad sommar med jobb, hänga med vänner och njuta av solen. Min älskade träning har blivit bortprioriterad och jag är redo för en höst fylld med träning. När man jobbar på café slinker en hel del sötsaker ner och det är dags för en förändring.

Här i min blogg får ni följa med mig på roliga pass, både gamla favoriter men även när jag testar nya grejer. Utöver träning kommer jag tipsa om massor av goda och nyttiga recept.

Välkomna till min träningsblogg

Lite om mig

Tänkte börja med att berätta lite mer om mig själv och mitt liv. Jag jobbar på café och älskar att träna. Hela mitt liv har jag hållit på med olika sporter och jag älskar att testa nya grejer. 

När jag var yngre höll jag på med fotboll, innebandy och dans men nu när jag börjar bli lite äldre har det blivit gymmet. Springa är en annan träningsform som jag älskar, jag känner mig fri och det är ett perfekt sätt att rensa tankarna.

Jag bor tillsammans med mina föräldrar i en lägenhet i stan. Jag är det enda barnet och mina föräldrar har skämt bort mig en hel del under min uppväxt. Men jag är väldigt tacksam för att jag har stöttande föräldrar som alltid tror på mig oavsett vad jag vill göra i livet. Jag tror att jag fått mitt intresse för träning från mina föräldrar. Mina föräldrar har alltid hållit på att träna under min uppväxt och jag har hängt med dem på deras grejer. De har alltid ställt upp med att skjutsa mig till träningar, tävlingar och varit på dansuppvisningar. Träningen har blivit en naturlig del av livet.

Välkomna till min träningsblogg

Träning och hälsa

Den här bloggen kommer alltså handla om mitt liv, träning och hälsa. Jag hoppas kunna dela med mig av min glädje till träning och inspirera andra till att börja röra på sig. Det behöver inte alls vara särskilt svårt. Det kan handla om att börja ta promenader, gå två gånger i veckan till gymmet eller kanske börja i ett fotbollslag. Där finns många alternativ och det handlar om att hitta det som passar en själv.

Jag har anmält mig till en pole dancing kurs. Det är det nya för mig den här hösten i träningsväg. Utöver det har jag tänkt att försöka springa en gång i veckan och gå till gymmet två gånger. Det känns som fyra gånger i veckan är lagom för mig. Känn efter vad som passar dig i ditt liv. Det viktiga är att träningen blir av, sedan om det är en eller fem gånger i veckan är mindre viktigt. Jag tror det viktiga är att komma igång och tycka det är kul, att man gör det till en rutin man inte kan vara utan.

Jag hoppas du vill följa mig på min träningsresa!