Det finns någonting för alla

Vid det här laget känner ni säkert till att jag älskar att träna. När jag säger detta till folk får många direkt upp en bild av att jag står på gymmet dygnet runt och lyfter vikter. Detta är absolut inte fallet!

Utan nästan allt som handlar om att röra på sig och använda sin egen kropp tycker jag om. Jag har testat en hel del olika former utav träning så jag tänkte ge er läsare tips på vad man kan göra om man inte uppskattar ett gym. För det finns faktiskt oändligt många sätt som man kan träna på! Det gäller bara att våga utforska och pröva nya saker.

Mina bästa träningsformer:

Det finns någonting för alla

– Promenader. Räknas detta ens som att träna kanske ni tänker. Men visst räknas det! Vanliga promenader, i ditt egna tempo, är en perfekt form av träning för dig som inte gillar att ha andan i halsen. Dra med en kompis eller en familjemedlem. Då får du kvalitets tid samtidigt som du tränar! Härligt va?

– Boxning. Detta är en av mina personliga favorit aktiviteter! Det är mycket styrka och kondition samtidigt som det är väldigt roligt och händelsefullt. Det är svårt att tröttna på att boxas. För mig har boxning även fungerat som ett knep för att minska stress.

Det finns någonting för alla

– Dans. Att göra någonting roligt är mitt största tips när det gäller träning! Om man exempelvis dansar så glömmer man bort att man faktiskt motionerar och fokuserar endast på att ha roligt. Börja en kurs i salsa, afrikansk dans eller hiphop kanske. Eller sätt bara på dina favoritlåtar och skaka loss i vardagsrummet!

– Yoga. Att utföra yoga är inte bara bra träning utan det är också bra för alla delar av kroppen! Jag gillar att utföra yoga antingen på morgonen för att kicka igång dagen eller på kvällen för att varva ner.