Fotbollskväll

Vilken kväll! Vilken match!

Hej alla härliga bloggläsare! Jag hoppas att ni mår bra. Jag själv mår bra i detta nu, men har haft en lite kämpig dag om jag ska vara helt ärlig med er.

Den började ganska segt då jag både försov mig och missade bussen. På jobbet hade jag mycket att göra och hade en väldigt stressig dag i överlag. Jag kände mig helt trött i huvudet och det var som att min kropp bara ville lägga av vilken sekund som helst. När klockan slog fem så tog jag en promenad till gymmet för att försöka få tankarna på någonting annat.

Det blir bättre…

Väl på gymmet väntade ett pilates pass som fick mitt humör att höjas till skyarna och sen dess har min kväll spenderats på bästa möjliga sätt. I tv-soffan, med hemgjorda (nyttiga givetvis) rotfruktchips, pojkvännen och en fotbollsmatch på storbildsskärm.

Fotbollskväll

Matchen vi kollade på denna kväll var givetvis Arsenal mot Bournemouth. Det blev 3-1 och gissa vem som gjorde två stycken mål? Alexis Sanchez, min favoritspelare i mitt favoritlag…

Jag älskar ju Arsenal! Jag har säkert nämt hundra gånger att detta är mitt favoritlag men det tåls att sägas igen. Jag tycker alltid att de presenterar bra och har ett fint lagspel. Att avsluta dagen i soffan med någon man tycker om framför en spännande fotboll match är verkligen någonting att rekomendera.

Det blir bättre ännu en gång…

Visst låter min kväll som en dröm? Men bättre blir det! Som ni säkert känner till tycker jag om att tippa några tjugor varje gång mitt favoritlag spelar. Som traditionen alltså lyder tippade jag även pengar på denna match.

Inte nog med att mitt lag vann, utan även jag vann! Att få lite extra pengar är aldrig fel så jag svävar fortfarande på moln. Att få en extra slant var det perfekta avslutet på denna dag!

Förhoppningsvis blir nästa match inte hemma i soffan utan kanske istället på läktaren?